Hip-Hop

HIP-HOP

Ono što nas čini jakima je tim!

Hip-hop je subkultura koja je nastala na ulicama južnog Bronksa ranih 70-tih godina. Od tada pa do danas neprestano se razvija i evoluira, šireći se po celom svetu neverovatnom brzinom.

Vremenom je prerastao u jednu pravu kojoj popularnost konstantno raste, a kao sastavni elemenat ove fascinantne kulture razvio se i ples koji počinje da živi zaseban život razvijajući sopstvene pravce i elemente.

Hip-hop odiše slobodom pokreta i specifičnom kompleksnošću koja ga čini posebnim. Danas se ovim plesom bave vrhunski plesači širom sveta ne obazirući se na njegovo poreklo i način života koji propagira stara škola.

U našem klubu trenutno se razvija najjača škola hip-hopa na ovim prostorima. Naši plesači su aktuelni prvaci države, 7. su u svetu i pobednici su i nekih međunarodnih takmičenja. Sa vama će raditi vrhunski stručnjaci maksimalno posvećeni svom poslu, a vi ćete postati deo porodice koja stremi ka uspehu.

Pk Swing - Hip Hop
Pk Swing – Hip Hop. Instruktor Djordje Mihajlovic

CONTINUUM I LEGACY

Deo našeg kluba čini i plesna hip-hop grupa Continuum (Facebook stranica) koja je ujedno i nacionalni tim Srbije koji već nekoliko godina za redom učestvuje na Svetskom prvenstvu u hip hopu predstavljajući našu zemlju u najboljem mogućem svetlu.

Rezultati sa ovog takmičenja su progresivni – 35. mesto 2011. godine, 18. mesto 2012. i 10. mesto 2013 godine, što je ujedno i najbolji rezultat naše zemlje postignut na ovom prestižnom takmičenju.

Continuum je i jedan od finalista takmičenja Ja imam talenat u 4. sezoni, pri čemu su naši plesači osvojili visoko 5. mesto.

Osim Continuuma tu je i grupa Legacy koju čine nešto mlađi i talentovani plesači koji naporno rade kako bi pošli stopama Continuuma.

Continuum u Ja imam talenat
Continuum u finalu Ja imam talenat (4. sezona)