U životu moram da naučim tango… Vreme je!

bratislav rankovic

UPIS NOVIH ČLANOVA

15.09.2015. 20h

Argentinski tango je ples koji je uzdrmao čitav svet svojim strastvenim i zavodničkim karakterom i ubrzo postao internacionalni plesni fenomen 20. veka.

Nastao je u predgrađima Buenoas Airesa naseljenih imigrantima i u početku je bio sramota Buenos Airesa, zabranjeno voće, ali vrlo brzo postiže priznanje u Evropi i uglednijim krugovima Argentine.

Ovaj ples se odlikuje strašću, lepotom, uzbuđenjem, sopstvenom filozofijom života, harmonijom pokreta muškarca i žene i jedinstvenim načinom plesanja u zagrljaju.

Zbog svoje specifične tehnike, kompleksnih plesnih šablona i ritmičkih struktura povoljno utiče na poboljšanje motorike, ravnoteže i pokretljivosti, a koristi se i u plesnoj terapiji u lečenju Parkinsonove bolesti.
Parovni aspekt argentinskog tanga takođe čini ovaj ples prijatnom društvenom aktivnošću koja povoljno utiče na motivaciju i na opšti kvalitet života.

Časovi su koncipirani tako da se polaznici prvo upoznaju sa bazom i osnovnim koracima koji se vremenom unapređuju i prate napredovanje plesača ili plesnog para.

Pridružite nam se i otkrijte zbog čega je plesni fenomen Argentine postao omiljena tema mnogih pesama i filmova i doživite jedinstveni osećaj koji vam samo argentinski tango može pružiti!

Svi zainteresovani nam se mogu pridružiti 15.09. , a termini treninga će biti utorak i četvrtak od 20h

PRVI ČAS JE BESPLATAN

Sve informacije možete dobiti telefonom na 063/433-701 ili 063/780-98-77

PK SWING
Vaši instruktori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *