O nama

 

Plesni klub Swing osnovan je davne 1989. godine i članovi smo saveza PSS (Plesni Savez Srbija), IDSF (International Dance Sport Federation), IDO (International Dance Organisation) i SAPO (Srpska asocijacija plesnih organizacija), kao i aktivni učesnici takmičenja u organizaciji ovih plesnih saveza.

Plesni studio je dobio naziv po jednom, u to vreme veoma poznatom, plesnom pravcu – Swingu, i u svom dugogodišnjem postojanju članovi kluba osvojili su brojne državne i svetske nagrade.

Ono što je danas aktuelno jeste veliki izbor časova društvenih i sportskih plesova, organizacija priredbi, nastupa i šou programa u Nišu i Srbiji.

Poseban akcenat stavljamo na obuku i edukaciju dece predškolskog i školskog uzrasta, za nešto starije tu su aktuelni časovi društvenih plesova, a vršimo i pripremu mladenaca za svadbeni ples.

Veliki broj naših instruktora je još uvek takmičarski aktivan i u fazi stalnog usavršavanja, tako da i oni u svom radu primenjuju savremene metode rada koje su i njima pomogle u postizanju vrhunskih rezultata.

Kontakt: 063 433701