POGLEDAJTE MUZIKU KROZ NAŠE UŠI

baner nisdance

U duhu tradicionalnih praznika

Kraj svake godine za Swing porodicu ne znači samo Novu godinu i Božić, već i plesnu reviju. Uložili smo dosta napora da Novogodišnja plesna revija postane deo naših praznika i tradicionalnog duha, jer je to pravi momenat kada svaki član naše velike porodice može da se osrvne iza sebe i pogleda koliko daleko je stigao. Svako takmičenje, dodatni trening, frustracija i pobeda – sve što smo naučili tokom prethodne godine je baš ono što ćete moći da vidite 27. decembra u Narodnom pozorištu u 20:00h.

plesni klub swing 00003

Izgubljena umetnost

Osim toga što želimo sa svetom da podelimo sve što umemo, naša revija takođe služi i kao podsetnik. Ples je izgubljena umetnost, i posvećujemu se mnogo manje pažnje nego što bi trebalo. Harmonija pokreta bilo kog plesnog stila je svedok određenom događaju, manifestacija emocije ili način izražaja. Nadamo se da će Swing plesna revija poslužiti kao izvor inspiracije svakom posetiocu ponaosob – nebitno da li imate sedam ili sedamdeset i sedam godina, ukoliko želite da plešete mi ćemo vas to i naučiti.

Swing oriental ladies

 

Profesionalci i pčelice

Osim što svi članovi Swing porodice dele ljubav prema plesu i muzici, postoji možda samo još jedna stvar koja na karakteršie kao klub – raznovrsnost. Ukoliko odlučite da nas posetite, imaćete priliku da vidite preko trideset tačaka podeljenih u dva čina. Neke od naših plesnih grupa ste možda već i videli, ali siguro će vas još jednom očarati dame iz Swing Oriental Ladies i Cabartetto postava, kao što će vam i vrlo izvesno Contiuum još jednom oduzeti dah svojom disciplinom i akrobacijama.

continuum nis

One thought on “POGLEDAJTE MUZIKU KROZ NAŠE UŠI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *