Top 5 jesenjih aktivnosti

1395364828-autumn+leaves.jpg-original

Posle letnjih vrućina dolazi period kada se treba pokrenuti. Septembar je mesec koji služi svrsi vraćanja u realnost, resetovanja životne rutine i povratku svojim obavezama. Neko se u konstantu vrati lako, nekome pak to teže pada. U svakom slučaju tvrdimo da je fizička aktivnost ključ lakog i lepog života. Za na, ples je najlepša stvar koju možemo priuštiti našem telu, a taj osećaj, svakako želimo podeliti sa vama.

Pet aktivnosti u kojima svako može pronaći svoju ličnu satisfakciju jesu:

5. Aerobik

Za one kojima je potreban intenzivan fizički trening tri puta nedeljno. Putem aerobika možete dobiti savršenu liniju, odličnu kondiciju i sav elan neophodan za vođenje kvalitetnog života. Kardio trening raspoređen u nekoliko nivoa težine je programiran tako da oblikuje vaše telo, učini ga jakim, agilnim i zdravim.

4. Tango

Pored škole plesa, tango predstavlja jednu fenomenalnu socijalnu zajednicu u kojoj se podjednako uživa u plesu i u druženju. Smatramo da je tango za svakog od vas koji želi da oplemeni svoj život jednom egzotičnom subkulturom. Treninge će vam voditi najrenomiraniji stručnjaci, kojima je ovaj ples mnogo više od igre.

3. Salsa

Salsa je ples koji je osvojio čitav svet svojim dinamičnim i atraktivnim pokretima, vatrenim ritmom i zabavom koja će vas naterati da angažujete svaki mišić svog tela i zadržite osmeh tokom čitave plesne večeri. Časovi salse namenjeni su svima onima koji uživaju u latino ritmovima, žele da se dobro zabave, upoznaju nove ljude i steknu nova plesna iskustva.

2. Joga

Poznavaoci ove veštine tvrde da nema boljeg sredstva za otklanjanje stresa. Svi živimo brzo, akumuliramo stres svakog dana, a vrlo retko dopuštamo sebi da se oslobodimo te tenzije. U zdravom telu zdrav duh… Rečenica je koju niko ne može osporiti. Mi radimo na postizanju sklada duha i tela. Predstavu o kvalitetnijem životu stećićete već nakon prvog treninga.

1. Zumba

Intenzivan kardio trening uz popularne muzičke hitove i egzotične latino ritmove. Jedan od najpopularnijih svetskih kardio programa. Savršena aktivnost za svakog.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *